Mei 2023

Update vanaf de bouwplaats!

Op 24 april gaf wethouder Peter de Pater met een aantal ferme hamerslagen symbolisch de aftrap voor de start bouw van Weideblick. Graag blikken wij hier nog even op terug. Zoals in de start informatiebrief aangegeven houden wij u op de hoogte over de laatste en toekomstige ontwikkelingen rondom de bouw van uw woning. U ontvangt daarom regelmatig een nieuwsbrief met actuele informatie.

0 VV Kernhem Vogelvlucht STP V0 0

Meer nieuws

Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 3

De vaart zit erin! Het team van Kelderman is volop in beweging en ontwikkeling met de bouw van uw woning. Graag geven wij u weer een update over de gang van zaken.

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 2

De bouw vordert! Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij nog even terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit! Want wat ooit door Weusten Liedenbaum Architecten voor project Weideblick werd uitgetekend, wordt steeds meer werkelijk zichtbaar.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouw Weideblick in Kernhem van start

‘De marktomstandigheden zijn in korte tijd veranderd. Het is geen vanzelfsprekendheid meer dat bouwprojecten van start gaan. Daarom zijn we heel blij dat we de kopers van het project Weideblick in Kernhem vandaag zekerheid kunnen geven. Van de twaalf woningen hebben we er al negen verkocht en dus starten we met de bouw.’

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Start Informatie

Binnenkort hopen we te starten met de bouw van het project Weideblick in Ede.

Lees meer